Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟ APE CALESSINO 200 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PIAGGIO)

ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΥΚΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  Με μια καινούργια εμφάνιση αλλά κλασσικό όσο ποτέ, με ένα καινούργιο κινητήρα και ένα ανανεωμένο πιο ανάλαφρο στυλ, το Ape Calessino 200 είναι μια εντελώς καινούργια και πιο νεανική έκδοση του πιο αγαπητού τρίκυκλου οχήματος μεταφοράς επιβατών στον κόσμο.
  Σχεδιασμένο σαν την εξέλιξη του Ape, του μικρού εμπορικού οχήματος λανσαρισμένου το 1948, το οποίο έβαλε πάλι σε κίνηση τις μεταφορές και τις μικρές επιχειρήσεις στην Ιταλία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Ape Calessino, γρήγορα έγινε, δικαιωματικά, ένα σύμβολο του ιταλικού στυλ και του αυθορμητισμού.
  Με στόχο τις μικρές επιχειρήσεις και ιδανικό για τη μεταφορά αγαθών ακόμα και στους περιορισμένους χώρους των πιο στενών δρόμων, και έχοντας πουλήσει περισσότερα από δυο εκατομμύρια μονάδες από τη δημιουργία του, το Ape θεωρείται ανέκαθεν μια ποιοτική εναλλακτική λύση μεταφοράς ατόμων η οποία μπορεί να προσαρμοσθεί στο προσωπικό γούστο του χρήστη. Με τον τρόπο αυτό, κατά τη διάρκεια των χρόνων της Ιταλικής οικονομικής ανάπτυξης, το Ape Calessino (που παρουσιάσθηκε το 1949), έφερε την επανάσταση στις μεταφορές προσώπων, έγινε κομμάτι του τοπίου σε μερικά από ωραιότερα μέρη της χώρας: στις ιστορικές πόλεις και στη Μεσογειακή ακτογραμμή.
  Στη δεκαετία του 1950, η διαχρονική γοητεία του Ape Calessino έγινε πιο ισχυρή με την εμφάνιση στη ταινία «La Dolce Vita» και συνδέθηκε όχι μόνο με τους αμερικάνους αστέρες του κινηματογράφου που περνούσαν τις διακοπές του στην Bel Paese και στις μεσογειακές παραλίες, αλλά και με την προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους paparazzi, που συχνά τους φωτογράφιζαν πάνω στο Ape Calessinο με το οποίο έκαναν τις βόλτες τους στο θέρετρο. ΤοApe Calessino έγινε ένα αναπόσπαστο μέρος της υψηλής κοινωνίας σε θρυλικά μέρη όπως τοForte dei Marmi, οι Κάννες, το Κάπρι και τα Ελληνικά Νησιά. Γιορτάζοντας τη χρήση σαν όχημα μεταφοράς επιβατών και τον μοναδικό συνδυασμό του στυλ με πρακτικότητα, το ApeCalessinο ξαναγεννήθηκε το 2000 ενώ μια ηλεκτροκίνητη έκδοση παρουσιάσθηκε το 2010.
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Piaggio Hellas, τηλ:2107572140.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Gas Gas - Λ. Πίππος Trial Show στο Κιλκίς‏



Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 απολαύσαμε ένα συναρπαστικό Trial Show από το  Λευτέρη Πίππο σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς. Ο Λευτέρης Πίππος για μία ακόμα φορά τους καθήλωσε τους θεατές με εκπληκτικά παιγνίδια ισορροπίας πάνω στο Gas Gas ΤΧΤ 280 δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν αλλά και να γνωρίσουν από κοντά το Trial