Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ VESPA WORLD DAYS 2014! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)


Η Ελληνική συμμετοχή
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Vespa Word Days, που πραγματοποιήθηκαν από 12 έως 15 Ιουνίου στην Μάντοβα της Ιταλίας. Πρόκειται για τη σημαντικότερη παγκόσμια συγκέντρωση ιδιοκτητών και αναβατών Vespa, η οποία διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
  Η φετινή φιέστα ήταν η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, καθώς συμμετείχαν 310 Vespa Clubs από 32 χώρες, ενώ υπολογίζεται ότι 10.000 Vespisti πήραν μέρος, μερικοί εκ των οποίων ταξίδεψαν έως και 3.000 χλμ.!
  Οι εκδηλώσεις, πλαισιώθηκαν από τα εγκαίνια του .....

H KTM ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΞΙΑΣ € 1.000,00!!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ HELLINMOTO)

Δελεαστική πρόταση από την ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ για την τελευταία καινούρια ΚΤΜ 990 SUPER DUKE II
  Στην ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ, στο Γκάζι, θα βρείτε την τελευταία καινούρια μοτοσυκλέτα KTM 990 Super Duke II, σε χρώμα ματ τιτανίου και σε καταπληκτική προσφορά:
  Τελική τιμή 8.490,00€, με ΔΩΡΟ εξατμίσεις Τιτανίου AKRAPOVIC αξίας € 1.014,00 !!!

Η KTM ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ MOTOCROSS ΤΟΥ 2015! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση των motocross μοντέλων 2015, τα οποία έχουν ήδη φτάσει στις εκθέσεις των συνεργατών της KTM σε όλη την Ευρώπη. Συνεχίζουμε να θέτουμε τα σημεία αναφοράς στην εξέλιξη των offroad μοτοσυκλετών με βελτιώσεις που γίνονται σε ετήσια βάση, με τεράστια επένδυση στο R&D, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι μοτοσυκλέτες μας βρίσκονται στην κορυφή της τεχνολογίας.
  Τα μοντέλα SX και SX-F, που, σημειωτέον, περιλαμβάνουν μοτοσυκλέτες που έχουν κερδίσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε δίχρονες και τετράχρονες κατηγορίες, έχουν για μια ακόμη φορά δεχθεί τις επεμβάσεις του R&D της KTM, στο Mattighofen. Οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει ώστε να .........