Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

  Η αγωνιστική ομάδα Mr KTEO 10300 SP Spiliotis Racing Team μόλις επέστρεψε από την Ιταλία όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις στις πανέμορφες παγκόσμιες πίστες Mugello και Misano, ένα ταξίδι που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Zen One Racing.
  Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή στο Coppa Italia 2014 και συγκεκριμένα στον τρίτο αγώνα του Trofeo Amatori και την κατηγορία των 1000cc. Εκεί ο Μιχάλης Σπηλιώτης και η Yamaha R1 του ξεκίνησαν με σπουδαίες επιδόσεις στα ελεύθερα δοκιμαστικά, μα ένα μηχανικό μικροπρόβλημα τον περιόρισε στην 23η θέση της εκκίνησης, γεγονός που πάντως δεν τον εμπόδισε να κάνει δύο σπουδαία σκέλη και να τερματίσει στην 9η και .............

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ


ΘΡΙΑΜΒΟΣ WALKER ΣΤΟ RED BULL ROMANIACS (ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

Ο αναβάτης της Red Bull KTM Jonny Walker κατέκτησε μια εξαιρετική πρώτη νίκη στην 11η διοργάνωση του διαβόητα σκληρού αγώνα Red Bull Romaniacs το Σάββατο. Μετά από τέσσερεις πολύ έντονες μέρες και σκληρές μάχες στα Καρπάθια Όρη, ο άσος της KTM έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα αποδεικνύοντας ότι είναι ο άνθρωπος του Hard Enduro.
Ο 23χρονος Βρετανός εργοστασιακός αναβάτης της Red Bull KTM, επίσης νικητής του 2014 Red Bull Hare Erzbergrodeo, κατάφερε να νικήσει τον πολύ δυνατό Graham Jarvis.
Ήταν σχεδόν μια τέλεια μέρα για την KTM, αφού ο 18χρονος Νοτιοαφρικανός αναβάτης Wade Young ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου, ενώ οι δύο βετεράνοι του Romaniac, Paul Bolton (KTM UK) και ο Εργοστασιακός αναβάτης KTM Andreas Lettenbichler έκλεισαν την πρώτη πεντάδα.
Οι δηλώσεις όμως που έκαναν οι Jonny Walker και Graham Jarvis στην διάρκεια του αγώνα περιγράφουν σχεδόν όλη την ιστορία. Μετά την Πρώτη Ημέρα στο offroad σκέλος ο Walker, νικητής της μέρας δήλωσε: