Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "KEEPING IT SAFE" ΑΠΟ ΤΗΝ PIAGGIO HELLAS (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)


 
Με σκοπό την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων σας, η Piaggio Hellas σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πρωτοποριακές κλειδαριές ασφαλείας σέλας μαζί με μοναδικά σετ αυθεντικών αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας μοντέλα Piaggio & Vespa.
  Πρόκειται για πέντε διαδοχικούς εβδομαδιαίους διαγωνισμούς για ξεχωριστά μοντέλα, στους θα κληρωθούν πέντε σετ δώρων! Η πρώτη εβδομάδα, αφιερωμένη στο best seller Piaggio Beverly, ήδη ξεκίνησε και οι συμμετοχές ολοκληρώνονται την Παρασκευή 27/6.
  Συντονιστείτε στη σελίδα της Piaggio Hellas στο Facebook για να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις του διαγωνισμού και να δηλώσετε συμμετοχή… Do you keep it safe?

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ MV AGUSTA ΣΤΟ MISANO (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ)

  Varese, 22 Ιουνίου 2014: Η MV Agusta θριάμβευσε και πάλι στον 7ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supersport: Ο οδηγός της MV Agusta Reparto Corse team, Jules Cluzel, πήρε στο Misano την τρίτη του pole position αλλά και την δεύτερη νίκη της χρονιάς.
  Ο Γάλλος οδηγός κυριάρχησε στον αγώνα από τον πρώτο γύρο, οδηγώντας την F3 του στην νίκη. Ύστερα από μια άψογη εκκίνηση, ο Cluzel πίεσε σκληρά ώστε να διατηρήσει την πρώτη θέση έως και την καρώ σημαία. Με αυτήν του την πρωτιά, ο Cluzel κατάφερε να ........