Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ PIAGGIO BEVERLY 300, ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ: (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

Το best seller Beverly 300, το μοντέλο σύμβολο που εκφράζει απόλυτα το αυθεντικό ιταλικό στυλ, την προηγμένη τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας που προσφέρουν τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, τώρα σε νέα μειωμένη τιμή 3.890 €.
  Στην ίδια μειωμένη τιμή, θα βρείτε και την έκδοση Beverly 300 S, η οποία διατηρεί τις ασύγκριτες επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κλασικής έκδοσης, που έκαναν το Beverly 300 το αστέρι της κατηγορίας του, ενώ ξεχωρίζει αισθητικά, καθώς διαθέτει έναν πιο sport χαρακτήρα.
  Επωφεληθείτε τώρα της προσφοράς που ισχύει για .........

ΤΟ HONDA WAVE 110 ΜΕ ΔΩΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ 26 lt ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας της HondaMoto στην Ελλάδα από το 1961 προχώρησε σε μία νέα προωθητική ενέργεια για το Wave 110, προσφέροντας δώρο ένα βαλιτσάκι χωρητικότητας 26lt. και τα τέλη κυκλοφορίας για ένα έτος. Με τον τρόπο αυτό το Waveγίνεται ακόμη πιο προσιτό αλλά και πρακτικό, δίνοντας τη δυνατότητα έξτρα αποθηκευτικού χώρου στον αναβάτη του.
  Το νέο Wave 110iεφοδιάζεται με μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 109.1cm3 μεψεκασμό καυσίμου προδιαγραφών Euro-3, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση καυσίμου με συνολική αυτονομία που ξεπερνά τα 210km. Είναι ένα ............