Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 13-15/9/2013: 20η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ AUTO CLASSIC)

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση μοτοσυκλεττιστων (λόγω και του καλοκαιρινού καιρού) έγινε στις 13-15/9 η καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση κλασσικής μοτοσυκλέττας στο κάμπινγκ ΤΡΙΤΩΝ ΙΙ στο Δρέπανο Αργολίδας (παραλία Πλάκας). Παράλληλα, όπως πάντα, η 14η συνάντηση "Μελωδικών Εξατμίσεων, που φέτος "ανήκε" στην Moto Guzzi και στη δραστήρια Λέσχη της, που έκανε αισθητή την παρουσία της με πλήθος όμορφων μοτοσυκλεττών όλων των περιόδων. Μια παρατήρηση: Πολλές καινούργιες μοτοσυκλέττες και πολλά "νεο-κλασσικά" (συνολικά περισσότερα απο τις "κλασσικές-κλασσικές"), δείχνουν ότι αναπτύσσεται μια νέα δυναμική στον χώρο και οτι τα επόμενα χρόνια που θα μπούν στην παρέα και μοντέλα έως και αρχές '90, η Ιστορική μοτοσυκλέττα θα δικαιώσει όσους προσπάθησαν -και προσπαθούν- να την αναδείξουν, σε μια χώρα που συνεχίζει να είναι..."αυτοκινητοκρατούμενη" σε όλα τα επίπεδα.




















APRILIA SCARABEO 200: ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΣΤΥΛ, ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ



Scarabeo 200, ένα μοντέλο σύμβολο που εκφράζει απόλυτα το ιδιαίτερο ιταλικό στυλ, την προηγμένη τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας που προσφέρουν τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς.  Τώρα σε νέα ανταγωνιστική τιμή 2.390€ το Scarabeo 200 είναι η πιο στυλάτη value-for-money πρόταση της αγοράς!
  Το SCARABEO 200 dual map είναι το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, σχεδιασμένο για να προσφέρει επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις. Οι μεγάλοι τροχοί 16’’ εγγυόνται μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολία οδήγησης ενώ η πρωτοποριακή του σχεδίαση αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ.
  Επωφεληθείτε τώρα της προσφοράς που ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και αποκτήστε στυλ Scarabeo στη νέα προνομιακή τιμή 2.390 €, με όφελος 385€!
  Επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr για περισσότερες πληροφορίες ή ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το κομψό Scarabeo 200.



Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

KTM 390 DUKE ABS: Γρήγορη – Ευέλικτη – Cool!!!

 Πραγματική δύναμη, πλούσια ροπή από τις χαμηλές rpm, απερίγραπτη ευελιξία, hot σχεδιασμός και χαμηλό κόστος είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νέας KTM 390 Duke που έφτασε στην χώρα μας πριν από λίγες μέρες.


Ευέλικτη στην πόλη και ευκίνητη στο επαρχιακό δίκτυο, η ΚΤΜ 390 Duke προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και νεύρο όπως περιμένει κανείς από μια πραγματική KTM!

Καμία άλλη μοτοσυκλέτα δεν προσφέρει τόση διασκέδαση για τα λεφτά της, όση η νέα 390 Duke!

Με 44hp από 375cc, μπαίνει σε διαφορετική κατηγορία από την μικρότερη 200 Duke, ενώ το πλαίσιο χωροδικτύωμα, έχει δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις ώστε να ανταπεξέρχεται στην μεγαλύτερη ισχύ του κινητήρα. Παρ’ όλα αυτά η ΚΤΜ 390 Duke εξακολουθεί να είναι ελαφριά, μόλις 139 kg κενή και 150kg πλήρως γεμάτη και να αποτελεί μια μοτοσυκλέτα ταχύτερη από πολλές μεγαλύτερες της, αλλά και μια πολύ καλή εναλλακτική στα πανάκριβα αλλά δυσκίνητα maxi scooters.


Η ΚΤΜ 390 Duke κοστίζει €5.350,00 και έχει, φυσικά, τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με τα αξεσουάρ του καταλόγου των PowerParts της KTM ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του κάθε αναβάτη!

Βασικός Εξοπλισμός:
»      Μονοκύλινδρος κινητήρας, με ψεκασμό, χωρητικότητας 375cc με απόδοση 44hp, 2EEK και 4 βαλβίδες
»      Πλαίσιο χωροδικτύωμα από σωλήνες χρωμιομολυβδαινιούχου χάλυβα
»      Ανάρτηση Εμπρός: Ανεστραμμένο Πιρούνι WP 43mm (Up Side Down)
»      Ανάρτηση Πίσω:  WP Monoshock
»      ABS Bosch 9MB
»      Φρένο Εμπρός: Δίσκος 300mm, με τετραέμβολη, ακτινική δαγκάνα ΒΥΒΡΕ (by Brembo)
»      Φρένο Πίσω: Δίσκος 230mm, με δαγκάνα μονού εμβόλου ΒΥΒΡΕ (by Brembo)
»      Ελαστικά Metzeler Sportec M5
»      Ενσωματωμένο KTM DNA


Επισκεφθείτε σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.