Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ APRILIA ΚΑΙ ΤΗΣ MOTO GUZZI ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PIAGGIO HELLAS)

Aprilia site

  Τo νέo site aprilia.com.gr βρίσκεται από σήμερα στον αέρα και αποτελεί την απόλυτη αντανάκλαση της αγωνιστικής ψυχής των μοτοσυκλετών και σκούτερ της Aprilia.
  Δυναμικό περιεχόμενο, ευκολία στην πλοήγηση, μοντέρνο design και διαδραστικότητα, είναι μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα του site, που ανασχεδιάστηκε πλήρως, για να προσφέρει μίαολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους φίλους της. Η πολυνίκης μάρκα έχει κατακτήσει συνολικά 52 παγκόσμιους τίτλους σε αγώνες μοτοσυκλετών.
  Στο aprilia.com.gr οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όλα τα νέα της ιταλικής Εταιρίας, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της και τη γκάμα των μοντέλων της, τα οποία διαθέτουν αναλυτική προϊοντική ενημέρωση, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τεχνικές παρουσιάσεις. Ολόκληρη η γκάμα των μοτοσυκλετών και των scooter της Aprilia και Scarabeo, παρουσιάζεται με κάθε λεπτομέρεια, ενώ δε λείπουν και οι προτάσεις με τα επώνυμα αξεσουάρ και εξοπλισμό για τους αναβάτες.

Moto Guzzi site

Περιηγηθείτε στις ενότητες της νέας σελίδας motoguzzi.gr και δείτε όλα τα αγαπημένα μοντέλα τηςMoto Guzzi, με αναλυτικές τεχνικές περιγραφές και πλούσιο ενημερωτικό υλικό. Ανακαλύψτε τομουσείο της Moto Guzzi στο Mandello del Lario και τη σήραγγα αεροδυναμικών δοκιμών και ενημερωθείτε για το Moto Guzzi World Club, ένα από τα πιο δυναμικά μοτοσυκλετιστικά clubs, το οποίο ενώνει παγκόσμια όλους τους ιδιοκτήτες - κατόχους των μοτοσυκλετών με σήμα τον αετό. Κάντε κλικ πάνω στην ενότητα “ΙΣΤΟΡΙΑ” για να μάθετε τα πάντα σχετικά με την πορεία της MOTO GUZZI στο πέρασμα των χρόνων. Τα μοντέλα που έχουν γίνει συνώνυμα του μύθου για πάνω από ενενήντα χρόνια, οι αγωνιστικές νίκες και οι τεχνολογικές καινοτομίες της ιστορικής μάρκας, ξετυλίγονται μπροστά σας και σας καλούν να ανακαλύψετε ένα κόσμο γεμάτο πάθος και συγκίνηση. Η ενότητα “ΑΡΧΕΙΟ”, απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους συλλεκτικών μοντέλων και τους δίνει τη δυνατότητα να λάβουν μέσω του ιστορικού αρχείου, πληροφορίες σχετικά με την αποκατάσταση, τη συντήρηση κα τη διαδικασία υιοθέτησης εγκεκριμένων πιστοποιήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο από εποπτεύοντες οργανισμούς. Για απόλυτο στυλ, εξερευνήστε τον “LIFESYLE” κόσμο της Moto Guzzi, στην αντίστοιχη ενότητα. Από τεχνική ένδυση για απόλυτα ασφαλή οδήγηση έως στιλάτα ρούχα για τον ελεύθερο χρόνο και τις βόλτες σας... για να νιώσετε το πάθος της Moto Guzzi.

  Τόσο το aprilia.com.gr όσο και το motoguzzi.gr προσφέρουν πλήρη πρόσβαση από υπολογιστές, tablets και smartphones και εγγυώνται την πλήρη ενοποίηση με τα κοινωνικά δίκτυα καθώς και κοινή χρήση όλου του περιεχομένου.