Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ MOTOSPORT. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ-ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. ΝΕΟ SITE www.motosport.com.gr

 Μετά 11 χρόνια απο την αναστολή της κυκλοφορίας του (2003) και 36 χρόνια απο την ίδρυσή του (1978), το περιοδικό μοτοσυκλέτας MOTOSPORT ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. Η κυκλοφορία αρχικά θα είναι διμηνιαία και η κεντρική διάθεση γίνεται απο τα γραφεία μας Π. Τσαλδάρη 17 Μελίσσια, τηλ. 210 6856448 και 6950 974410. Παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας για άμεση αποστολή του τεύχους αν δεν το βρίσκετε εύκολα στην περιοχή σας.
 Το MOTOSPORT, όπως θα δείτε όταν το πάρετε στα χέρια σας (από το περίπτερο -όπως προτιμούμε- ή δανεικό απο κάποιον φίλο), δεν είναι "ένα περιοδικό μοτοσυκλέττας" όπως όλοι τα γνωρίσαμε, τα αγαπήσαμε και τα ξέρουμε μέχρι σήμερα, μια και με την άμεση και πληθωρική πληροφόρηση που προσφέρει το διαδίκτυο, τα ενημερωτικά-εμπορικά έντυπα περιοδικά κάποια στιγμή θα γίνουν αμιγώς  ηλεκτρονικά (κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει, αφού όλα τα έντυπα έχουν και ηλεκτρονικές εκδόσεις). Το MOTOSPORT σ' αυτή τη δεύτερη φάση "επανακυκλοφορίας", είναι "μια έκδοση για τους φίλους της μοτοσυκλέττας", και πιστεύουμε ότι θα το βρείτε άξιο λόγου και "συλλογής". Γι' αυτό και προτιμούμε να το αποκαλούμε "Συλλεκτική έκδοση" παρά "περιοδικό". Ταυτόχρονα, "ανεβαίνει" ένα απλό ενημερωτικό site, τo www.motosport.com.gr, που θα λειτουργήσει απο τις 7/8/2014 και εκτός όλων των νέων της αγοράς και της "δίτροχης κοινότητας", θα έχει -ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει να έχει-  άμεση επικοινωνία με τους αναγνώστες, με συνεχή άρθρα-χρονογραφήματα, και βέβαια τα άρθρα και κυρίως τα σχόλια όλων των φίλων που θα το επισκέπτονται και θα του αφιερώνουν λίγα λεπτά πληκτρολόγησης.
 Το blog  αυτό, όπως είχαμε προαναγγείλει, διακόπτει την λειτουργία του ως ενημερωτικό μέσο και θα συνεχίσει σποραδικά ως χώρος προσωπικής έκφρασης και άποψης. Σας ευχαριστούμε και θα συναντιόμαστε πλέον στα περίπτερα και στο www.motosport.com.gr  Δ.Π.