Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ: ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...)




Tο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ – HELLENIC MOTORCYCLE MUSEUM είναι γεγονός.

Ένα όνειρο δεκαετιών, το όραμα ενός ανθρώπου γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, αποδεικνύοντας ότι η θέληση και η αγάπη για την μοτοσυκλέτα υπερισχύουν της οικονομικής κρίσης.

  Απολαύστε λοιπόν τα εκθέματα του Μουσείου, απολαύστε περισσότερες από 100 ιστορικές μοτοσυκλέτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://motorcyclerepublik.org/index.php/el/

Το Μουσείο λειτουργεί στην παρούσα φάση διαδικτυακά ενώ προχωρούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση των υποδομών του κτιρίου που ήδη στεγάζονται οι μοτοσυκλέτες.


Καλή πλοήγηση,

Από την Γραμματεία της λέσχης

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτ/τας
Πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6, 10554 Θησείο, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Πέμπτη 21:00 έως 23:00
Τηλέφωνα:2103250445 2103221834
http://www.classicbike.gr/
https://www.facebook.com/hellenicclassicmotorcycleclub

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MATTIGHOFEN: Η ΠΡΩΤΗ ΝΕΑ HUSQVARNA ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15.000 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ HUSQVARNA ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ κάθε ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ στο αμεσο μελλον

  Η πρόσφατα επιτυχημένη εξαγορά του μοτοσυκλετιστικού brand Husqvarna από το KTM Group αναμένεται να επιφέρει περαιτέρω αναβάθμιση στην παραγωγή του εργοστασίου στο Mattighofen (Upper Austria).
  Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της KTM AG, καθώς και το προσωπικό του κεντρικού εργοστασίου παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά την παραγωγή της πρώτης μοτοσυκλέτας Husqvarna που συναρμολογήθηκε στο Mattighofen. Ο CEO της KTM Stefan Pierer εξηγεί την εταιρική στρατηγική ως εξής: “Με την εξαγορά του brand Husqvarna, το KTM Group αναμένει περαιτέρω αύξηση της τάξεως των 15,000 μοτοσυκλετών περίπου τα επόμενα χρόνια.”
  Στις 7 Οκτωβρίου 2013, την πρώτη μέρα παραγωγής, συναρμολογήθηκαν περίπου 75 μοτοσυκλέτες της καινούριας 4-χρονης γκάμας (250cc – 450cc).
                     www.husqvarna-motorcycles.com


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "I LIKE MONDAYS"... by KYMCO


Η Kymco σας φτιάχνει …
… και τη Δευτέρα και την ημέρα και ολόκληρη την εβδομάδα!
  Γιατί από αυτή τη Δευτέρα ξεκινούν οι Διαγωνισμοί που θα σας κάνουν να βλέπετε με άλλo μάτι όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. 
  Ένας Διαγωνισμός που ξεκινάει κάθε Δευτέρα πρωί και για όλο τον Οκτώβριο, θα σας επαναφέρει ευχάριστα στη ρουτίνα της εβδομάδας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στις κληρώσεις που χαρίζουν πλούσια και πρωτότυπα δώρα!
  ΤρεIς τυχεροί κάθε εβδομάδα κερδίζουν τα δώρα που θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα πρωί.
  Δηλώστε τώρα συμμετοχή στη σελίδα της Kymco στο facebook https://www.facebook.com/kymco.gr/

Η HONDA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ CRF 450 RALLY ΓΙΑ ΤΟ 2014 DAKAR RALLY


  Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της νέας CRF450 RALLY, η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση. Η αγωνιστική ομάδα της Honda - TEAM HRC θα χρησιμοποιήσει τη νέα CRF 450 RALLY στο 2014 DakarRally που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2014 και θα διανύσει τις χώρες: Αργεντινή, Βολιβία, Χιλή.
  Η αγωνιστική ομάδα της Honda - TEAM HRCεπέστρεψε στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου το Dakar Rally, τον Ιανουάριο 2013 για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια απουσίας, συμμετέχοντας με τη CRF450 RALLY, η οποία είχε βασιστεί στην CRF450X.
  Η συμμετοχή της ομάδος το 2013 ήταν πολύτιμη καθώς συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών σε ζωτικής σημασίας τομείς όπως είναι η απόδοση του κινητήρα, αεροδυναμική συμπεριφορά, αξιοπιστία και ευκολία συντήρησης. ¨Όλα τα στοιχεία αξιολογήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στην ανάπτυξη και σχεδιασμό της νέας μοτοσυκλέτας.
  Η νέα CRF 450 RALLY, χρησιμοποιεί όπως και ο προκάτοχος της Προγραμματιζόμενο Ηλεκτρονικό Σύστημα Ψεκασμού (PGM-FI*), το οποίο έχει δεχτεί πληθώρα βελτιώσεων προκείμενου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές και υψομετρικές συνθήκες του DakarRally.
  Η νέα CRF450 RALLY θα χρησιμοποιηθεί αρχικά από την TEAMHRC και θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια μέσα στο 2014 ως μοντέλο παραγωγής για αγωνιστική χρήση.
  Η αγωνιστική ομάδα της Honda - TEAM HRC θα συμμετάσχει σε μία σειρά αγώνων το 2013, ξεκινώντας από το MoroccoRallyστις 13 Οκτωβρίου 2013, χρησιμοποιώντας τους 5 αναβάτες και τις 5 μοτοσυκλέτες CRF450 RALLY που θα χρησιμοποιήσει τον Ιανουαρίου 2014 Dakar Rally. Η δοκιμή της μοτοσυκλέτας σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες θα παραχωρήσει χρήσιμες πληροφορίες για περαιτέρω βελτιώσεις στην ομάδα.