Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

YAMAHA MT 09 2014, “THE DARK SIDE OF JAPAN”: Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ


  Σε «σκοτεινή» περιοχή, σε «σκοτεινή» αίθουσα, με «σκοτεινές» ενδυμασίες αλλά ιδιαίτερα φωτεινή ατμόσφαιρα, έγινε η Ελληνική παρουσίαση του «σκοτεινού» ΜΤ 09, που επιμελήθηκαν και οργάνωσαν τα στελέχη της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Παρουσιαστές και «δοκιμαστές», ο CEO  της εταιρείας κ. Σ. Χατζίκος, ο πρωταθλητής  Σ. Σινιώρης και το αστέρι της βραδιάς, η δυναμικά πανέμορφη Ναταλία Δραγούμη. Προσκεκλημένοι, εκτός φυσικά των δημοσιογράφων όλων των ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες, εκπρόσωποι και εργαζόμενοι του δικτύου πωλήσεων και service Yamaha. Πάμε τώρα να δούμε την «Dark Side of Japan”.
  Η ΜΤ 09 είναι μια –μετά από πολύ καιρό- τρικύλινδρη μοτοσυκλέττα «αστικής επίθεσης» και «μοτοσυκλεττιστικής άμυνας», με 850 κυβικά, 115 άλογα και αγριεμένη, «κακιά» εμφάνιση, που ελάχιστα γλυκαίνει  στο πορτοκαλί χρώμα. Για να είναι όμως το «όπλο» εύκολα χρησιμοποιήσιμο από όλους (και να αποφεύγονται εμπλοκές στην χρήση!), οι διαστάσεις είναι περιορισμένες, το ύψος της σέλας στα 815 mm επιτρέπει τον άμεσο και ασφαλή έλεγχο των 188 κιλών (γεμάτη – 191 με ABS) και η γεωμετρία συνδυάζει ταχύτητα (κάστερ 25ο) και ευστάθεια (μεταξόνιο 1440 mm). Το μηχανάκι συνοδεύεται  από έναν κατάλογο extras , που θα επεκταθεί μέχρι το Μιλάνο (EICMA), πιθανώς αποκτώντας και κάποιου τύπου «ανεμοθώρακα», που θα ταιριάζει βέβαια και αισθητικά με το σύνολο αλλά θα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να πάει να πολεμήσει και εκτός πόλεως!

  Η παρουσίαση τα είχε όλα: Κόσμο, Γιαπωνέζικες μπύρες, σούσι, γκέϊσες (που μεταμορφώθηκαν σε χορεύτριες με μαύρα μπικίνι), φωτιές, burn out και την… Ναταλία Δραγούμη! Σημειώνουμε ότι οι εκπρόσωποι του Τύπου (που πήραν τον λόγο δηλώνοντας ενθουσιασμένοι) είχαν ήδη οδηγήσει την ΜΤ 09 στην Ευρωπαϊκή της παρουσίαση. Σύντομα όμως θα διαβάσετε σ’ αυτό το blog αλλά και στο πρώτο τεύχος της επανακυκλοφορίας του MOTOSPORT, τις δικές μας απόψεις, σημειώσεις και εντυπώσεις από την νέα μοτοσυκλέττα (την οποία θα δοκιμάσουμε ΧΩΡΙΣ την Ναταλία Δραγούμη! Αλλά σ’ αυτή τη ζωή, δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα…).


Ο κ. Σ. Χατζίκος, παρουσιάζοντας την νέα μοτοσυκλέττα, που υπόσχεται "νέες  εμπειρίες" (και υψηλές πωλήσεις)

Η ΜΤ 09 σε "μαύρο χρώμα" (όπως πρέπει): "The dark side of Japan", από σήμερα... in Athens, Greece!

  Η παρουσιάση του Yamaha MT 09 - Dark Side of Japan επαναλαμβάνεται την Παρασκευή 4/10 στις 21:00, Γκάζι.

EUGENE LAVERTY: ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ AFAM (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ο Eugene Laverty της Aprilia Racing Team με την υποστήριξη της AFAM κλέβει την παράσταση με διπλή νίκη στο Intercity Park World Superbike Race, αφήνοντας πίσω τον αντίπαλό του Tom Sykes. Ήταν η έκτη νίκη του Ιρλανδού οδηγού για τη σεζόν και η δεύτερη «διπλή» μετά τη Monza το 2011. 

HUSQVARNA MOTORCYCLES GMBH – ΕΝΑ ΝΕΟ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ HUSQVARNA (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Husqvarna Motorcycles GmbH, η νέα εταιρεία της KTM AG, είναι μια πλήρως λειτουργική και έτοιμη να ξεκινήσει την παγκόσμια διανομή της νέας γκάμας μοτοσυκλετών της Husqvarna.
Έξι μήνες μετά την απόκτηση της Husqvarna Motorcycles από την Pierer Industrie AG, η Husqvarna Motorcycles GmbH είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει

H KTM ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ MXoN ΚΑΙ ΣΤΟ RED BULL SEA TO SKY 2013!

Το Βέλγιο κέρδισε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον εργοστασιακό αναβάτη της Red Bull KTM, Ken De Dycker, το 2013 Motocross των Εθνών στο Teutschenthal της Γερμανίας με τον Βρετανό Jonny Walker να κυριαρχεί στο 2013 Red Bull Sea to Sky στο Kemer της Τουρκίας κερδίζοντας όλους τους αγώνες.

MXoN
Το Βέλγιο με τον Ken de Dycker της KTM κέρδισε το 2013 Motocross των Εθνών σε έναν αγώνα που

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ HUSQVARNA TC300 ΣΤΟ MOTOCROSS OF NATIONS

Υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας στη δίχρονη τεχνολογία, η Husqvarna είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο μοντέλο Husqvarna νέας γενιάς που κατασκευάστηκε – το εργοστασιακό TC300 – και παρουσιάστηκε στο Motocross of Nations, στο Teutschenthal, στη Γερμανία στις 28 Σεπτεμβρίου.
Προσφέροντας μια σημαντική πρώτη

ΤΟ "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ" ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  Το "Πάνω από τα Όρια" με τους Στράτο Φωτεινέλη και Νίκο Τσάδαρη τώρα και στο ραδιόφωνο. Την έναρξη της ραδιοφωνικής συνεργασίας τους με τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 90,4 του Πειραιά έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσουμε ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια στο ραδιόφωνο, ζωντανά, δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και κάθε Πέμπτη στις 6 το απόγευμα και για μία ώρα. 
  Οι ραδιοφωνικές μας εκπομπές θα έχουν πλούσια θεματολογία τόσο γύρω από το motorsport σε ελληνικό και διεθνή χώρο αλλά θα καταπιάνονται και με χρηστικά θέματα γύρω από την αυτοκίνηση, οδική ασφάλεια, τροχαία ατυχήματα, αγορά κ.α. Παράλληλα θα υπάρχει συμμετοχή του κοινού με ανοιχτές γραμμές έτσι θα δίνεται η ευκαιρία στους ακροατές του ραδιοφώνου του Καναλιού 1 εκτός του να συμμετέχουν και να εκφράζουν τις απόψεις του, να κερδίζουν πολλά και πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα.
  Μείνετε συντονισμένοι κάθε τετάρτη και πέμπτη στις 18:00 στους 90,4 με το ραδιοφωνικό «Πάνω από τα Όρια» γιατί τουλάχιστον εμείς θα είμαστε εκεί. Ελπίζουμε και εσείς.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ PIAGGIO, GILERA, APRILIA, MOTO GUZZI, DERBI


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ DUCATI MODEL YEAR 2013