Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Η ΚΤΜ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)




Ο τελευταίος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Sport Stock ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, βρίσκοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Λευτέρη Πίππο στη θέση του Πρωταθλητή!

Ο Λευτέρης Πίππος έκανε αγώνα στρατηγικής, αφού χρειαζόταν...

ΕΚΟ DUCATI TEAM: ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

Στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς που έγινε στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, ο 18χρονος Γιώργος Παπασταύρου, έδωσε φοβερή μάχη πάνω στην Ducati Panigale 1199SSTK της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM!
Ο μικρότερος οδηγός της μεγάλης κατηγορίας Superstock...

Η MV AGUSTA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ YAKHNICH MOTORSPORT TEAM (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ANT/ΠΕΙΑΣ)

  Η MV AGUSTA, 37 περίπου χρόνια μετά την τελευταία της επιτυχία στα Grand Prix, επιστρέφει επίσημα στους αγώνες με την συμμετοχή της στα κορυφαία Παγκόσμια Πρωταθλήματα Superbikes και Supersport. Η θρυλική Ιταλική εταιρεία, με τα 37 Παγκόσμια Πρωταθλήματα κατασκευαστών και τους 38 Παγκόσμιους τίτλους οδηγών, θα βρεθεί και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο ύστερα από...