Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΤΟ MOTOSPORT ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. (ΖΗΤΑΜΕ ΔΥΟ "ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ (ΠΡΟΣΦΑΤΟ) ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ "ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΕΙ" ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
 (πατήστε για μεγέθυνση)
Θα έχετε διαπιστώσει ότι είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όσον αφορά τις πληροφορίες για την επερχόμενη επανέκδοση του περιοδικού MOTOSPORT. Σε άλλες εποχές κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι αυτό γίνεται λόγω του ανταγωνισμού. Σήμερα όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά, όπως άλλωστε θα είναι και το MOTOSPORT. Στην αρχή της εποχής του διαδικτύου (γιατί βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, και όσα θα έρθουν τα επόμενα χρόνια είναι ασύλληπτα για την σημερινή μας πραγματικότητα και ξεπερνούν τις δυνατότητες αντίληψης της μέσης νοημοσύνης), ένα περιοδικό οποιουδήποτε κλάδου και αντικειμένου θα πρέπει να έχει κάτι σημαντικό αλλά και (πολύ) διαφορετικό να προσφέρει. Και αυτό θα κάνουμε με το MOTOSPORT,  έχοντας το υλικό, την γνώση, την εμπειρία αλλά πάνω απ' όλα την διάθεση και την επιθυμία. Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους φίλους για την ενθάρρυνση που μας προσφέρουν και θα τα πούμε όταν βρεθούμε στα περίπτερα.
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ: Παράλληλα με το περιοδικό θα λειτουργεί και ηλεκτρονική έκδοση (www.motosport.com.gr), με -κυρίως- ενημερωτικό προσανατολισμό.
ΖΗΤΑΜΕ: Φανατισμένους, πωρωμένους και ειδικευμένους στα λεγόμενα "social media" συνεργάτες.
ΖΗΤΑΜΕ: Κορίτσι ή αγόρι (i.e. νεαράς ηλικίας και απεριόριστης φαντασίας) εξαιρετικά προχωρημένης αισθητικής αντίληψης, με γνώσεις και εμπειρία ηλεκτρονικής γραφιστικής και ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ: papandre@otenet.gr, και papandreou@live.com