Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

KTM 1190 ADVENTURE Basic διαθέσιμη τώρα με € 14.990,00 !!!

 Η νέα 1190 Adventure είναι μια μοτοσυκλέτα που αλλάζει το σκηνικό στην κατηγορία των μοτοσυκλετών περιπέτειας. Με 150hp και δυνατότητα πρόσβαση σε κάθε είδους οδόστρωμα, αποτελεί πρόκληση για τις αισθήσεις των αναβατών που θέλουν να κάνουν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χωρίς συμβιβασμούς.


Τώρα η KTM δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την Basic έκδοση του μοντέλου, το οποίο διαθέτει, φυσικά τον πανίσχυρο V-2 κινητήρα των 150hp με σύστημα Traction Control και δυνατότητα επιλογής διαφορετικών χαρτογραφήσεων και σύστημα ABS, όμως δεν διαθέτει το σύστημα EDS, ηλεκτρικής ρύθμισης της ανάρτησης και αισθητήρες πίεσης των ελαστικών.

Το πακέτο των χειροκίνητα ρυθμιζόμενων αναρτήσεων δίνει τη δυνατότητα πλήρους ρύθμισης της ανάρτησης: Μπροστά απόσβεση συμπίεσης και απόσβεση επαναφοράς και πίσω προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς.

Η νέα έκδοση KTM 1190 Adventure Basic είναι διαθέσιμη σε γκρι και πορτοκαλί χρώμα, περιορισμένο αριθμό τεμαχίων  και διατίθεται σε τιμή πρόκληση: €14.990,00

Η ΚΤΜ 1190 Adventure Basic έχει φυσικά τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με τα αξεσουάρ του καταλόγου των PowerParts της KTM ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του κάθε αναβάτη!

Βασικός Εξοπλισμός:
»      Ρυθμιζόμενο ύψος σέλας
»      Ρυθμιζόμενο τιμόνι
»      Ρυθμιζόμενη απόδοση κινητήρα (4 επίπεδα)
»      Ρυθμιζόμενο ABS
»      Ρυθμιζόμενο Traction Control
»      Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
»      Συνδυαζόμενο φρένα
»      Διάστημα service 15.000 χλμ
»      Έλεγχος διάκενου βαλβίδων κάθε 30.000 χλμ
»      Ενσωματωμένο KTM DNA
»      Made in Austria

Επισκεφθείτε σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.





H GAS GAS ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ DANNY MCCANNEY ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ GP ΚΑΙ Η 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΝΕΩΝ

Ο τελευταίος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro διεξήχθη στη γαλλική πόλη St. Flour, στην επαρχία της Auvergne. O Danny McCanney ήταν ο νικητής της πρώτης από τις δύο ημέρες του αγώνα, ενώ την Κυριακή τερμάτισε στην 3η θέση. Ο Βρετανός από τo School of Champions ήταν τελικά ο νικητής του Γαλλικού GP, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro Νέων.

Junior
1. Danny McCanney (Gas Gas), 1:01’13.52
2. Matthew Philips, a 42.17
3. Nicolò Mori, a 4’09.75
4.
Mario Román, a 4’20.61
5. Luis Oliveira, a 4’28.75


Junior
1. Loïc Larrieu, 21’31.40
2. Jamie McCanney, a 3.29
3. Danny McCanney (Gas Gas), a 6.29
4.
Gianluca Martini, a 20.31
5. Matthew Philips, a 45.12
14. Diego Rojas (Gas Gas), a 1’30.24



Η Husqvarna επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross το 2014 με τις Εργοστασιακές Ομάδες Husqvarna ICE1 Racing και WilvoNestaan.

Η Husqvarna επιστρέφει. Η Husqvarna, πρωτοπόρος του Motocross, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή της παρατάσσοντας δυο εργοστασιακές ομάδες, μια στην κατηγορία MXGP class και μια στην κατηγορία MX2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Κάθε ομάδα θα διαθέτει δύο αναβάτες.

Για την Husqvarna, η απόφαση να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross ήταν μια εύκολη απόφαση. Ως ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών στον κόσμο, είναι μια μάρκα με πλούσια ιστορία στο off-road. Κυριαρχώντας στο motocross μεταξύ του 1960 και του 1970, ο τότε Σουηδός κατασκευαστής εδραίωσε τη φήμη του συλλέγοντας αμέτρητες νίκες και τίτλους με θρυλικούς αναβάτες όπως ο Torsten Hallman, ο Rolf Tibblin, ο Bengt Aberg, ο Malcolm Smith κι ο Heikki Mikkola.
Χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, η Husqvarna θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, καθώς θέλει να αποκαταστήσει το όνομά της και να επανέλθει στην ελίτ των κορυφαίων κατασκευαστών μοτοσυκλετών motocross. Η Husqvarna θα εκπροσωπείται και στις δύο κατηγορίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross με τις εργοστασιακές ομάδες ICE1 Racing στην κατηγορία MXGP και τη “Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing” στην κατηγορία ΜΧ2.
"Η απόφαση της Husqvarna να συνεργαστεί με την ICE1 Racing και την αγωνιστική ομάδα του Jacky Martens ήταν απλή», επιβεβαιώνει o Pit Beirer, διευθυντής της KTM Motorsport. "Και οι δύο έχουν αποδείξει ότι είναι από τις πιο επαγγελματικές ομάδες στα paddock. Με την είσοδο τους, είναι σαφές ότι η Husqvarna θα επιστρέψει αγωνιστικά με έναν πολύ σοβαρό και συντονισμένο τρόπο, εξασφαλίζοντας πως νέοι, μελλοντικοί πρωταθλητές θα προστεθούν στον κατάλογο των μεγάλων αναβατών όπως οι Hallman, Smith και Mikkola. "
Η εκπρόσωπος της Husqvarna στη διάσημη κατηγορία MXGP θα είναι η ICE1 Racing. Τα ισχυρά κίνητρα και η σωστή δομή που έχει ως ομάδα ταιριάζουν απόλυτα, θέτοντας υψηλούς στόχους μαζί με τη Husqvarna.  Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Kimi Raikkonen, που ήταν ενθουσιασμένος από την αρχή με αυτή τη νέα πρόκληση, κι ο manager της ομάδας Antti Pyrhonen, που διαθέτει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, φέρνουν προσδοκίες για  μεγάλες επιτυχίες.
"Είναι τιμή για μας αυτή η στενή συνεργασία με τη Husqvarna " σχολιάζει ο Pyrhonen. "Η πίστη τους σε μας δείχνει ότι είμαστε απολύτως σοβαροί για αυτό που κάνουμε. Ανυπομονώ για τις συναρπαστικές στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας. "
O πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Motocross με την Husqvarna Jacky Martens κι η ομάδα του “Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing θα εκπροσωπήσουν τη Husqvarna στην ΜΧ2. Η πλούσια εμπειρία του και η ικανότητά του να φέρει νέους, ταλαντούχους αναβάτες στην πρώτη γραμμή του motocross θεωρούνται ανεκτίμητες. Για το λόγο αυτό, η Husqvarna είναι περήφανη που ανακοινώνει πως είναι ο manager της ομάδας  Wilvo Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing στην κατηγορία ΜΧ2.

 "Αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα», επιβεβαιώνει ο Martens. «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά μια νέα εποχή για την Husqvarna – με την ίδια μάρκα έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα, καταβάλλοντας τα μέγιστα για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. "

HUSQVARNA TR 650 Strada & TR 650 Terra έτοιμες για το δικό σας Test Ride!!!

 Η HUSQVARNA παρουσιάζει κάτι νέο στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διπλής χρήσης για το 2013.

Τα καινούρια μοντέλα TR650 Strada ABS και TR650 Terra ABS είναι απίστευτα πρακτικές μοτοσυκλέτες,  πραγματικά για επτά ημέρες την εβδομάδα, τόσο για την καθημερινή σας μετακίνηση, όσο και για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Οι TR650 Strada και Terra διαθέτουν ένα μονοκύλινδρο DOHC κινητήρα 652cc, ίδιον με αυτόν που χρησιμοποιεί η BMW στο G650 GS.

Το τροποποιημένο σύστημα EFI, οι επανασχεδιασμένοι εκκεντροφόροι, η υψηλότερη συμπίεση και η ξανασχεδιασμένη κυλινδροκεφαλή και το έμβολο, αύξησαν την ισχύ του TR650 που αποδίδει πια 58 ίππους, με αμεσότερη όμως απόκριση και μεγαλύτερη ευστροφία. Παρόλα αυτά ο κινητήρας επιτυγχάνει μεγάλη οικονομία καυσίμου με την κατανάλωση να κυμαίνεται στα 4,3 l/100Km με 120Km/h.

Η βασική διαφορά ανάμεσα στις εκδόσεις  Terra και Strada είναι οι τροχοί και τα ελαστικά τους με το Terra να φορά ακτινωτούς τροχούς διαστάσεων 21”/17” ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ το Stradaπατάει” σε μικρότερης διαμέτρου τροχούς από χυτό αλουμίνιο διαστάσεων 19”/17” με ανάλογα ελαστικά χρήσης δρόμου. Το ABS είναι standard και στις δύο εκδόσεις.

Τα μοντέλα Terra & Strada διατίθενται σε εκδόσεις City & GT οι οποίες περιλαμβάνουν τα εξής έξτρα:

Έκδοση City: Χούφτες και Συναγερμός
Έκδοση GT:  Ζελατίνα ψηλή, σκληρές Βαλίτσες δεξιά και αριστερά και βάση για τις βαλίτσες.

Ελάτε σήμερα να τις οδηγήσετε και επωφεληθείτε των εξαιρετικών τιμών !!!

TR 650 STRADA ABS € 5.490,00
TR 650 TERRA ABS € 5.590,00

Για περισσότερες πληροφορίες  www.hellinmoto.gr ή καλέστε στο 210 924 89 96




MEDIA INFORMATION, 20-05-2013 H KTM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ OFFROAD 2014!

Έτοιμα για νέες διακρίσεις τα νέα Offroad !!! Η KTM, πιστή στην παράδοσή της, διανύοντας μια χρονιά που και πάλι είναι ο πρωταγωνιστής στις χωμάτινες «αρένες» παρουσιάζει τα νέα μοντέλα off-road για το 2014.
Παρόλο που κατέχει το 50% του μεριδίου αγοράς Enduro μοτοσυκλετών, το Αυστριακό Εργοστάσιο δείχνει για μια φορά ακόμα έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωση του για τις Offroad μοτοσυκλέτες. Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D) δεν σταματάνε ποτέ για την ΚΤΜ και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με την παρουσίαση των καινούριων μοντέλων τα οποία συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία, κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία ΚΤΜ.
Η σειρά Offroad της ΚΤΜ για το 2014 ξεκινάει με τρία sport mini μοντέλα: 50 SX, 65 SX και 85 SX, μοτοσυκλέτες για τους αυριανούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές.
Η γκάμα Enduro προσφέρει οκτώ διαφορετικά μοντέλα (4 δίχρονα και 4 τετράχρονα): 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC και 300 EXC δίχρονα, και 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC και 500 EXC τετράχρονα. Η limited έκδοση των Six Days θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κυβισμούς εκτός από 200 cc. Για το 2014 η κατηγορία MX διαθέτει έξι μοντέλα (3 δίχρονα και 3 τετράχρονα): 125 SX, 150 SX και 250 SX δίχρονα και 250 SX-F 350 SX-F και 450 SX-F τετράχρονα. 

Μοντέλα Enduro EXC & EXC-F
Έχοντας ήδη πολλές νικηφόρες μάχες στο ενεργητικό τους, τα νέα Enduro μοντέλα, δίχρονα και τετράχρονα έχουν βελτιώσεις ουσίας για τους αναβάτες που θέλουν πάντα να πρωταγωνιστούν. 
Εκτός από τα νέα χρώματα – που φυσικά έχουν όλες οι νέες μοτοσυκλέτες της KTM - διαθέτουν: νέο ελαφρύτερο πλαίσιο, νέα ρύθμιση αναρτήσεων, νέο αφρώδες υλικό στη σέλα και νέα σχεδίαση για καλύτερη εργονομία, νέους τροχούς με CNC κέντρα και μαύρες ακτίνες από την Excel, νέα reed Boyesen (δίχρονα), νέος κινητήρας 250 EXC-F, νέα ECU στο 250 EXC-F.

Μοντέλα Motocross SX & SX-F
Έχοντας κατακτήσει τους σημαντικότερους τίτλους στο MotoCross για το 2012, η KTM δημιούργησε, όσον αφορά τα μοντέλα 2014, μια σειρά μοτοσυκλετών που δύσκολα θα βρει αντίπαλο. 
Πανίσχυρο πλαίσιο, αναβαθμισμένες αναρτήσεις, νέο ρεζερβουάρ με νέα τάπα, νέο μπροστινό φρένο Brembo, νέος μηχανισμός ενεργοποίησης του συμπλέκτη, νέος οδηγός αλυσίδας, υψηλής απόδοσης σύστημα εξάτμισης και νέος σιγαστήρας για το 450 SX, πλαστικά σχεδιασμένα για μέγιστη εργονομία και βέβαια νέα χρώματα και γραφικά, νέο κιβώτιο 5 σχέσεων για το 250 SX-F και νέα βαλβίδα reed της Boyesen στα δίχρονα.

Μοντέλα Six Days
Όπως κάθε χρόνο τα μοντέλα Six Days βασίζονται πάνω στις EXC & EXC-F μοτοσυκλέτες, διαθέτουν χρωματισμούς που αφιερώνονται στη χώρα η οποία φιλοξενεί το ISDE της χρονιάς και στην προκειμένη περίπτωση είναι τα χρώματα της Ιταλίας, αφού το ISDE του 2014 θα γίνει στην Σαρδηνία. 
Φυσικά, τα Six Days μοντέλα έχουν επιπλέον εξοπλισμό στη βασική τους έκδοση που για το 2014 είναι ο εξής:

» Πιρούνι WP 4CS με νέες ρυθμίσεις
» Πορτοκαλί πλαίσιο
» Πορτοκαλί ανοδιωμένες, CNC πλάκες τιμονιού
» Μαύρο ανοδιωμένο τιμόνι
» Διαιρούμενο γρανάζι Supersprox
» Σέλα Camel SXS από τα KTM PowerParts
» Ποδιά κινητήρα
» Προστατευτικά ψυγείου
» Βεντιλατέρ ψυγείου (τετράχρονα)
» Carbon προστατευτικό εξάτμισης (δίχρονα)
» Εξάτμιση Six Days
» Τροχοί με μαύρα στεφάνια της Giant
» Πορτοκαλί σίτα ψυγείου
» Πορτοκαλί οδηγός αλυσίδας
» Ειδικά γραφικά Six Days


Χάρις στην τεράστια γνώση και εμπειρία και μια ιδανική δομή εξέλιξης έγινε δυνατό για την KTM να διευρύνει τη γκάμα της στα μοναδικά PowerParts 2014. Ας μην ξεχνάμε δε την απαράμιλλη ποιότητα των ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ.
Τα νέα KTM Offroad 2014 θα ξεκινήσουν να έρχονται στην χώρα μας τον Ιούνιο και θα είναι διαθέσιμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα σημεία του Επίσημου Δικτύου Συνεργατών της KTM. Επίσης για όλα τα Offroad μοντέλα 2014 θα ισχύσει η Αγωνιστική Πολιτική όπως αυτή έχει ανακοινωθεί από την KTM SEE A.E.
Λεπτομερές υλικό για τα μέσα σε σχέση με τη γκάμα νέων μοντέλων θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο και η πρόσβαση στο εργοστασιακό υλικό (εικόνες κ.λπ.) στην ειδική press area των www.ktm.com και www.ktmimages.com.


Video: Όλα τα νέα Ready to Race Offroad 2014

ΚΤΜ DUKE 200 ABS (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

   H KTM 200 Duke είναι μια μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη ειδικά για την κίνηση μέσα στις πόλεις – αλλά και έξω από αυτές. Μικρές διαστάσεις, μεγάλο κόψιμο τιμονιού, υψηλής ποιότητας αναρτήσεις και κορυφαία αξεσουάρ, δημιουργούν ένα μοναδικό πακέτο εμπιστοσύνης για τον αναβάτη.
  Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η μοναδική εμφάνιση που επιμελήθηκε το σχεδιαστικό studio KISKA Design!
  Ο κινητήρας των 200cc αποδίδει 25hp που εξασφαλίζουν πολύ καλές επιδόσεις, ειδικά στις αστικές διαδρομές, καθώς το κιβώτιο ταχυτήτων έχει μελετηθεί ώστε να καλύπτει απόλυτα την σβέλτη καθημερινή μετακίνηση.
  Αρωγοί του, το κορυφαίο πλαίσιο – χωροδικτύωμα και βέβαια οι κορυφαίες, για την κατηγορία, αναρτήσεις.
  Για το 2013 η KTM 200 Duke δέχθηκε μερική αναβάθμιση, που εκτός από τα νέα χρώματα, περιλαμβάνει: ABS, μεγαλύτερο μπροστινό δίσκο στα 300mm και άλλες μικρότερες τεχνικές παρεμβάσεις.
  Η KTM 200 Duke ABS είναι διαθέσιμη σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα, κοστίζει € 4.490,00 και βρίσκεται ήδη στα καταστήματα του Δικτύου των Επίσημων Συνεργατών KTM.

Εάν επιθυμείτε να την οδηγήσετε τα σημεία που μπορείτε να κάνετε Test Ride τη νέα KTM 200 Duke ABS 2013 είναι:

» HELLINMOTO, Πλαταιών 4-6 & Αγησιλάου, Γκάζι, τηλ. 210 92 48996

» KTM Racing Center 500, Λ. Βουλιαγμένης 500, Άλιμος, τηλ. 210 99 27212

» ΜΑΚΙΝΑ, Μαραθώνος 13, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 553035

» ΣΙΩΚΗΣ Moto, Βενιζέλου & Ζάππα, Τρίκαλα, τηλ. 24310 35045

Επισκεφθείτε σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.

info@ktm.gr

www.ktm.com