Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

YAMAHA MT 09 2014, “THE DARK SIDE OF JAPAN”: Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ


  Σε «σκοτεινή» περιοχή, σε «σκοτεινή» αίθουσα, με «σκοτεινές» ενδυμασίες αλλά ιδιαίτερα φωτεινή ατμόσφαιρα, έγινε η Ελληνική παρουσίαση του «σκοτεινού» ΜΤ 09, που επιμελήθηκαν και οργάνωσαν τα στελέχη της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Παρουσιαστές και «δοκιμαστές», ο CEO  της εταιρείας κ. Σ. Χατζίκος, ο πρωταθλητής  Σ. Σινιώρης και το αστέρι της βραδιάς, η δυναμικά πανέμορφη Ναταλία Δραγούμη. Προσκεκλημένοι, εκτός φυσικά των δημοσιογράφων όλων των ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες, εκπρόσωποι και εργαζόμενοι του δικτύου πωλήσεων και service Yamaha. Πάμε τώρα να δούμε την «Dark Side of Japan”.
  Η ΜΤ 09 είναι μια –μετά από πολύ καιρό- τρικύλινδρη μοτοσυκλέττα «αστικής επίθεσης» και «μοτοσυκλεττιστικής άμυνας», με 850 κυβικά, 115 άλογα και αγριεμένη, «κακιά» εμφάνιση, που ελάχιστα γλυκαίνει  στο πορτοκαλί χρώμα. Για να είναι όμως το «όπλο» εύκολα χρησιμοποιήσιμο από όλους (και να αποφεύγονται εμπλοκές στην χρήση!), οι διαστάσεις είναι περιορισμένες, το ύψος της σέλας στα 815 mm επιτρέπει τον άμεσο και ασφαλή έλεγχο των 188 κιλών (γεμάτη – 191 με ABS) και η γεωμετρία συνδυάζει ταχύτητα (κάστερ 25ο) και ευστάθεια (μεταξόνιο 1440 mm). Το μηχανάκι συνοδεύεται  από έναν κατάλογο extras , που θα επεκταθεί μέχρι το Μιλάνο (EICMA), πιθανώς αποκτώντας και κάποιου τύπου «ανεμοθώρακα», που θα ταιριάζει βέβαια και αισθητικά με το σύνολο αλλά θα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να πάει να πολεμήσει και εκτός πόλεως!

  Η παρουσίαση τα είχε όλα: Κόσμο, Γιαπωνέζικες μπύρες, σούσι, γκέϊσες (που μεταμορφώθηκαν σε χορεύτριες με μαύρα μπικίνι), φωτιές, burn out και την… Ναταλία Δραγούμη! Σημειώνουμε ότι οι εκπρόσωποι του Τύπου (που πήραν τον λόγο δηλώνοντας ενθουσιασμένοι) είχαν ήδη οδηγήσει την ΜΤ 09 στην Ευρωπαϊκή της παρουσίαση. Σύντομα όμως θα διαβάσετε σ’ αυτό το blog αλλά και στο πρώτο τεύχος της επανακυκλοφορίας του MOTOSPORT, τις δικές μας απόψεις, σημειώσεις και εντυπώσεις από την νέα μοτοσυκλέττα (την οποία θα δοκιμάσουμε ΧΩΡΙΣ την Ναταλία Δραγούμη! Αλλά σ’ αυτή τη ζωή, δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα…).


Ο κ. Σ. Χατζίκος, παρουσιάζοντας την νέα μοτοσυκλέττα, που υπόσχεται "νέες  εμπειρίες" (και υψηλές πωλήσεις)

Η ΜΤ 09 σε "μαύρο χρώμα" (όπως πρέπει): "The dark side of Japan", από σήμερα... in Athens, Greece!

  Η παρουσιάση του Yamaha MT 09 - Dark Side of Japan επαναλαμβάνεται την Παρασκευή 4/10 στις 21:00, Γκάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου