Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΤΟ HONDA WAVE 110 ΜΕ ΔΩΡΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ 26 lt ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας της HondaMoto στην Ελλάδα από το 1961 προχώρησε σε μία νέα προωθητική ενέργεια για το Wave 110, προσφέροντας δώρο ένα βαλιτσάκι χωρητικότητας 26lt. και τα τέλη κυκλοφορίας για ένα έτος. Με τον τρόπο αυτό το Waveγίνεται ακόμη πιο προσιτό αλλά και πρακτικό, δίνοντας τη δυνατότητα έξτρα αποθηκευτικού χώρου στον αναβάτη του.
  Το νέο Wave 110iεφοδιάζεται με μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 109.1cm3 μεψεκασμό καυσίμου προδιαγραφών Euro-3, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση καυσίμου με συνολική αυτονομία που ξεπερνά τα 210km. Είναι ένα ............προσιτό, βολικό παπί που αποδίδει ομαλή ισχύ διαθέτοντας τετρατάχυτο κιβώτιο και ηλεκτρική μίζα χωρίς τσοκ. Ο ισχυρός κινητήρας τοποθετείται σε ένα στιβαρό και συμπαγές πλαίσιο με γεωμετρία κατάλληλη για ένα ελαφρύ και ευέλικτο παπί, ιδανικό για τη πόλη και τις καθημερινές μετακινήσεις. Οι τροχοί 17” του Wave 110i σε συνδυασμό με το εμπρός δισκόφρενο το ακινητοποιούν άψογα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα πολυτάλαντο εργαλείο.
  Στην ελληνική αγορά το Wave 110i είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις (PearlProcyonBlack και CandyLucidRed) από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, στην τιμή των €1,830.
  Το Wave 110i προσφέρει υψηλή οδηγική άνεση. Οι λεπτές διαστάσεις του παίζουν επίσης ρόλο σ’ αυτή την άνεση και ευκολία χρήσης, καθώς ο αναβάτης μπορεί εύκολα να πατά τα πόδια στο έδαφος για σταθερότητα όταν σταματά.
  Το Wave 110i βασίζεται σε ένα στιβαρό, ατσάλινο πλαίσιο (τύπου ραχοκοκκαλιάς), που προσφέρει την απαιτούμενη ακαμψία για ασφαλή και γεμάτη αυτοπεποίθηση οδήγηση, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο στο σώμα του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου και του ρεζερβουάρ. Οι μεγάλοι τροχοί εδράζονται στο πλαίσιο μέσω ενός ζεύγους τηλεσκοπικών αναρτήσεων 26mm. Το αποτέλεσμα είναι μία ασφαλής και ευέλικτη συμπεριφορά ακόμα και σε τραχείς δρόμους με ανωμαλίες.
  Το Wave 110i υιοθετεί έναν πολύ απλό πίνακα οργάνων που ενημερώνει το χρήστη με μια ματιά για σημαντικές πληροφορίες. Εκτός από το μηχανικό ταχύμετρο με ντίζα, η οθόνη απεικονίζει τη σχέση στο κιβώτιο ώστε να είναι ξεκάθαρη η επιλογή της νεκράς.

Ιστορία μοντέλου
  Το λιτό HondaSuperCub έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από το 1958 που κυκλοφόρησε. Στιβαρό, προσιτό, απολαυστικό στην οδήγηση και κυρίως εύχρηστο, το Cub πέτυχε επειδή ικανοποιεί άριστα τις ανάγκες και διευκολύνει την καθημερινότητα των ιδιοκτητών του, κάνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις γρήγορες και άνετες. Το SuperCub ήταν σε πολλές περιπτώσεις το πρώτο μηχανοκίνητο μεταφορικό μέσο για πολλούς αναβάτες, προσφέροντας τη διαισθητική εμπειρία χρήσης ενός ποδηλάτου αλλά με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, άνεση και ικανότητα μεταφοράς φορτίου.
  Το SuperCub πωλείται σε περισσότερες από 160 χώρες*. Η συνολική παγκόσμια παραγωγή του SuperCub ήταν 87 εκατομμύρια μονάδες* μέχρι το Μάρτιο του 2014, που σημαίνει ότι το SuperCub είναι το δίκυκλο με το μεγαλύτερο όγκο παραγωγής παγκοσμίως
  Και ενώ ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ από τότε που λανσαρίστηκε τοSuperCub, η ανάγκη για προσιτά και αξιόπιστα προσωπικά μέσα μεταφοράς έχει αυξηθεί. Με τη συνεχή αστική επέκταση και το αυξανόμενο κόστος καυσίμου, η ζήτηση για άνετη και οικονομική μετακίνηση στη δουλειά και σε δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου είναι υψηλότερη από ποτέ σε διάφορες κοινωνίες.
  Σ’ αυτό το σκηνικό, η Honda δημιούργησε τοWave 110i, το τελευταίο μοντέλο μιας εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς που εξελίχθηκε από το θρυλικό SuperCub του SoichiroHonda. Με έναν καθαρό, άμεσης απόκρισης και με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης τετράχρονο κινητήρα, σε συνδυασμό με μελετημένες λεπτομέρειες όπως ένας μεγάλος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος και ένα ισχυρό υδραυλικό δισκόφρενο μπροστά, το 2012 Wave 110i είναι έτοιμο να κατακτήσει μία νέα γενιά αναβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου