Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ VESPA ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


Επισκεφτείτε τα σημεία πώλησης Piaggiο ή το site: http://store.vespa.com/gr_en/  


Τα Χριστούγεννα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και όπως κάθε χρόνο φροντίζουμε για την αγορά Χριστουγεννιάτικων .......

δώρων στους αγαπημένους μας!
  Με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα VESPA μπαίνουμε επίσημα σε εορταστικό mood!
  Φέτος, η Vespa μας δίνει και τη δυνατότητα να κάνουμε τις αγορές μας πιο άνετα από ποτέ, με ένα μόνο κλικ στο site: http://store.vespa.com/gr_en/ Vespa Store!
  Ανακαλύψτε μία πλήρη σειρά επώνυμων ειδών με το σήμα Vespa: ρούχα, αξεσουάρ και ξεχωριστά gadgets. Μία συλλογή για τους λάτρεις της Vespa σε όλο τον κόσμο με είδη άμεσα συνδεδεμένα με την εικόνα του θρυλικού σκούτερ, αναμφισβήτητο σύμβολο του ιταλικού στυλ.
  Στο Vespa Store θα βρείτε πολλές διαφορετικές και πρωτότυπες ιδέες για δώρα, που θα καταπλήξουν τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα είδη στο http://store.vespa.com/gr_en/ ή με μια επίσκεψη στα σημεία πώλησης του Δικτύου της Piaggio Hellas.
  Το Vespa Store προσφέρει πλήρη πρόσβαση από υπολογιστές, tablets και smartphones και εγγυάται την πλήρη ενοποίηση με τα κοινωνικά δίκτυα καθώς και κοινή χρήση όλου του περιεχομένου, ενώ είναι ενεργό για τις παρακάτω χώρες: Ιταλία, Βέλγιο, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου