Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

SCARABEO 200: ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

  Η προωθητική ενέργεια του SCARABEO 200 συνεχίζεται!
  Scarabeo 200, ένα μοντέλο σύμβολο που εκφράζει απόλυτα το ιδιαίτερο ιταλικό στυλ, την προηγμένη τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας που προσφέρουν τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς.
  Επωφεληθείτε της προσφοράς και αποκτήστε στυλ Scarabeo στην προνομιακή τιμή των .....2.425€, με όφελος 585€ και με δυνατότητα επιλογής 12μηνου επιδοτούμενου χρηματοδοτικού προγράμματος.
  Το SCARABEO 200 dual map είναι το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, σχεδιασμένο για να προσφέρει επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις. Οι μεγάλοι τροχοί 16’’ εγγυόνται μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολία οδήγησης ενώ η πρωτοποριακή του σχεδίαση αποτελεί κλασικό παράδειγμα ιταλικού στυλ.
  Τώρα σε νέα ανταγωνιστική τιμή 2.425€, το Scarabeo 200 είναι η πιο στυλάτη value-for-money πρόταση της αγοράς!
  Επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr και τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/PiaggioHellas για περισσότερες πληροφορίες ή ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το κομψό Scarabeo 200. Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου