Σάββατο 24 Μαΐου 2014

NEO YAMAHA MT-125: Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 125 ΚΥΒΙΚΑ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

  Η Yamaha κατάφερε με τα πρόσφατα λανσαρισμένα MT-09 και ΜΤ-07 να εκτινάξει τα μοντέλα της στην κορυφή των πωλήσεων και να εξάψει τη φαντασία των μοτοσικλετιστών που αναζητούν ένα νέο στυλ ατελείωτης οδηγικής απόλαυσης. Εμπνευσμένη από τη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, η νέα σειρά μοντέλων Yamaha MT διαθέτει εκτός από απίστευτη δύναμη, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μία αυθεντική μοτοσυκλετιστική εμπειρία.
  Για το 2014 η Yamaha ......

εμπλουτίζει τη σειρά των MT με το νέο MT-125, το πρώτο streetfighter μοντέλο στην κατηγορία των 125 κυβικών, με στόχο να ανοίξει τον κόσμο MT σε νεότερους αναβάτες.

Επιβλητική εικόνα
  Το νέο Yamaha MT-125 είναι βασισμένο στο ισχυρό DNA της οικογένειας ΜΤ, με χαρισματική εμφάνιση και επιβλητική παρουσία στο δρόμο, που ενισχύεται από τη γνήσια μοτοσυκλετιστική εικόνα που παραπέμπει σε μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα, και την προηγμένη τεχνολογία του. Κάθε λεπτομέρεια σχετικά με αυτό το νέο streetfighter - από τον γωνιώδη προβολέα έως την ανασηκωμένη ουρά - έχει διαμορφωθεί από το DNA της σειράς MT, για να δημιουργήσει ένα νέο είδος 125 κυβικών.

Εικόνα Streetfighter σε συνδυασμό με τεχνολογία Supersport!
  Βασισμένο στο YZF-R125, το νέο MT-125 διαθέτει γυμνό πλαίσιο που τονίζει την φυσική του παρουσία. Συνδυάζοντας το στυλ streetfighter με την τεχνολογία supersport, το
MT-125 προσθέτει «έντονο χαρακτήρα» στην κατηγορία.
Sport θέση οδήγησης προσαρμοσμένη σε ανάγκες καθημερινής οδήγησης
  Όπως και τα μεγαλύτερα μοντέλα MT, το MT-125 διαθέτει μια σχετικά όρθια θέση οδήγησης. Σε σύγκριση με το supersport YZF-R125, το νέο Yamaha MT-125 διαθέτει λιγότερο «ακραία» θέση για αναβάτη και συνεπιβάτη, ιδανική για καθημερινή διασκέδαση στην πόλη και στον ανοικτό δρόμο.

Επιβλητική μάσκα και LED φώτα ημέρας
  Η εμπρόσθια κλίση του γωνιώδη προβολέα που διαθέτει και LED φώτα ημέρας, καθώς και οι αεραγωγοί, ενισχύουν τις κάθετες δυναμικές γραμμές του γυμνού πλαισίου.
  High tech πάνελ οργάνων στη λογική των smart phones
  Ο σχεδιασμός των LCD οργάνων είναι εμπνευσμένος από την αισθητική των smart phones, και εμφανίζει τις ενδείξεις σε μορφή μπάρας. Κατά την εκκίνηση μία κινούμενη εικόνα καλωσορίζει τον αναβάτη.

Επιθετική σχεδίαση με κοντή ουρά
  Η εικόνα του streetfighter ενισχύεται από την ανασηκωμένη ουρά που ταιριάζει με τις γραμμές εμπρόσθιας κλίσης του ρεζερβουάρ και των αεραγωγών, δημιουργώντας μια επιθετική σιλουέτα με εμπροσθοβαρή εικόνα. Η μυώδης και συμπαγής εμφάνιση της μοτοσυκλέτας τονίζεται επίσης από τη θέση του στοπ με λυχνίες LED που έχει τοποθετηθεί κάτω από την ουρά, δίνοντας μία λιτή ενιαία αίσθηση στην πίσω όψη.

Επιθετική σχεδίαση κινητήρα
  Ο κινητήρας και το ρεζερβουάρ έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγή, για να τονίσουν την αίσθηση της δύναμης που δημιουργείται από τις επιθετικές γραμμές σχεδίασης. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 125 κυβικών είναι εξοπλισμένος με μια στενή ποδιά που υπογραμμίζει και αυτή την εμπροσθοβαρή κλίση.
  Η κλίση αυτή τονίζεται ακόμη περισσότερο από τις κοφτές γραμμές του πλαισίου, καθώς και το σχεδιασμό του κυλίνδρου. Τα πλαϊνά αεροδυναμικά καλύμματα, συνδυαζόμενα με τον μαύρο ματ κινητήρα και το Deltabox πλαίσιο, δημιουργούν μια έντονα δυναμική εικόνα.

Υψηλή συνολική ποιότητα
  Εκτός από το μοναδικό του χαρακτήρα και το επιθετικό του ύφος, το MT- 125 αποπνέει μια υψηλή αίσθηση ποιότητας. Ο συνδυασμός έξυπνου σχεδιασμού και υψηλών προδιαγραφών, δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο είδος μοτοσυκλέτας, ιδιαίτερα ελκυστικής σε νεότερους αναβάτες.

Βασικά στοιχεία σχεδιασμού
· Επιβλητική σχεδίαση μοτοσυκλέτας
· Στυλ Streetfighter
· Με το DNA της χαρισματικής οικογένειας MT
· Επιθετική όψη με δυναμικής σχεδίαση προβολέα και μεγάλους αεραγωγούς
· Σπορ θέση οδήγησης προσαρμοσμένη σε συνθήκες καθημερινής χρήσης
· Κοντή ουρά με δυναμική σχεδίαση
· Πλήρως «εκτεθειμένος» μαύρος ματ κινητήρας με ελαφριά προστατευτική ποδιά
· High-tech όργανα υψηλής ευκρίνειας
· Κορυφαίας ποιότητας & λειτουργίας περιφερειακά εξαρτήματα

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά
· Μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος κινητήρας 125 κ.εκ.
· Βασισμένο στην τεχνική πλατφόρμα του YZF-R125
· Νέας σχεδίασης μικρότερο ρεζερβουάρ, χαμηλότερη σέλα και μινιμαλιστικός σχεδιασμός για μια πιο άνετη θέση οδήγησης για καθημερινή χρήση
· Φαρδύ τιμόνι με ανασχεδιασμένη γωνία κλίσης για μεγαλύτερη ευελιξία
· Ανάποδο μπροστινό πιρούνι τύπου Supersport διαμέτρου 41 χιλιοστών
· Μονό πίσω αμορτισέρ με ρύθμιση ως προς την προφόρτιση ελατηρίου
· Πλευστός δίσκος διαμέτρου 292 χιλιοστών με ακτινική δαγκάνα
· Νέοι τροχοί αγωνιστικού τύπου
· Ατσάλινο πλαίσιο Deltabox για περισσότερη δύναμη και μικρότερο βάρος
· Καθαρό βάρος 126 κιλά / 138 κιλά πλήρες υγρών

  Το νέο ΜΤ-125 θα διατίθεται στην Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου σε τρία χρώματα, Γκρι ματ (Mat Grey), Κόκκινο ματ (Matt Red) και Μπλε (Race Blue), μέσω του Επίσημου Δικτύου Συνεργατών Δικύκλων YAMAHA, που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.yamaha-motor.gr.
  Θα συνοδεύεται προαιρετικά από πλούσια γκάμα αυθεντικών αξεσουάρ Yamaha, τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο εξωτερικό τον Ιούνιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου