Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΝΕΟ YAMAHA MAJESTY S: "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ" ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ/ΠΕΙΑΣ)

  Tα YAMAHA scooters συνδυάζουν στυλ, διασκέδαση και ευκολία με YAMAHA DNA, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για μετακίνηση μέσα στην πόλη, με μία ευρεία σειρά προτάσεων σε όλες τις κατηγορίες. Το νέο Majesty S με το μοντέρνο σχεδιασμό και τις δυναμικές επιδόσεις του, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των YAMAHA scooter «πόλης» στην κατηγορία των 125 κ.εκ. Μαζί με το Xenter 125 με τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, και το D'elight 115 με το μοναδικό ρετρό στυλ, πλέον υπάρχει το ιδανικό σκούτερ ΥΑΜΑΗΑ για κάθε φίλο της κατηγορίας.
  Τα scooters «πόλης» της Yamaha είναι ειδικά ......σχεδιασμένα για να προσφέρουν στην καθημερινή εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, ιαπωνική ποιότητα υψηλής τεχνολογίας, προηγμένη σχεδίαση και κορυφαία αξιοπιστία, παράλληλα με προσιτή τιμή. Μαζί με την ικανοποίηση της αγοράς ενός premium brand, οι πελάτες YAMAHA απολαμβάνουν τα οφέλη ενός οργανωμένου Δικτύου Συνεργατών που προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές και εξασφαλίζει εργασίες συντήρησης και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ. 
  Το όνομα Majesty είναι στυλοβάτης της ευρύτερης κατηγορίας scooter YAMAHA για πολλά χρόνια, σημειώνοντας συνολικά πάνω από 150.000 μονάδες πωλήσεων στις εκδόσεις από 125 έως 180 κ.εκ. Καθιερώθηκε ως εκπρόσωπος μίας πρότασης που συνδυάζει άνεση με προσιτό κόστος. Για το 2014 το νέο Majesty S είναι έτοιμο να ενισχύσει την καλή φήμη με ένα επιπλέον παράγοντα διασκέδασης για να προσελκύσει μια νέα γενιά αναβατών που θέλουν να μετακινούνται με άνεση, στυλ και οικονομία στην πόλη.

  Το νέο Majesty S είναι ένα συμπαγές και προσιτό νέο scooter 125 κυβικών, που προσφέρει ένα ελκυστικό συνδυασμό αξίας, πρακτικότητας και ευκολίας στη χρήση. Απευθύνεται σε απαιτητικούς αναβάτες που θέλουν να μετακινούνται μέσα στην πόλη με οικονομία και ευκολία, χωρίς συμβιβασμούς σε αξιοπιστία και στυλ.
Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 125 κ.εκ. με τη δυναμική του απόδοση και το άψογα σχεδιασμένο πλαίσιο, προσφέρουν σιγουριά, ευκολία και ευελιξία σε κάθε μετακίνηση μέσα στην πόλη, αλλά και σε κοντινές αποδράσεις.
  · Άνετο και συμπαγές : Με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της εργονομίας, δημιουργήθηκε ένα συμπαγές και ευέλικτο scooter 125 κ.εκ. που συνδυάζει άνεση με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά. To νέο Majesty S διαθέτει ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα και σέλα δύο επιπέδων που δημιουργούν μία φυσική, χαλαρή θέση οδήγησης, ενώ παράλληλα επιτρέπουν να ακουμπά εύκολα ο αναβάτης τα πόδια στο έδαφος, σημαντικό παράγοντα για την οδήγηση μέσα στην πόλη με τα συνεχή σταματήματα και τις επανακινήσεις που τη χαρακτηρίζουν. Το αυτόματο σύστημα ανοίγματος της σέλας παρέχει γρήγορη πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης. Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ, η ενισχυμένη διπλή σέλα και οι χειρολαβές, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μεγάλη άνεση στον συνεπιβάτη.
  · Πολλές δυνατότητες αποθήκευσης : Κάτω από τη σέλα δύο επιπέδων υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος και για μικροαντικείμενα. Μπροστά από τον αναβάτη έχει τοποθετηθεί ντουλαπάκι με θήκη για μπουκάλι και στο μπροστινό μέρος γάντζος για μεταφορά τσαντών. Η ΥΑΜΑΗΑ προσφέρει μια σειρά εναλλακτικών προτάσεων σε βαλίτσες για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν μεγαλύτερα φορτία.
  · LED φώτα & μοντέρνα όργανα : Το νέο Majesty S διαθέτει LED προβολέα θέσης,
ο οποίος υπογραμμίζει τη νέα κομψή του εμφάνιση. Εμπνευσμένο από την οικογένεια των YAMAHA MAX scooters, το νέο LED πίσω φανάρι τονίζει τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ο ανασχεδιασμένος πίνακας περιλαμβάνει τρία ευανάγνωστα όργανα και εμφανίζει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες. Διαθέτει αναλογικό στροφόμετρο, μετρητή ταξιδιού και ψηφιακό ταχύμετρο.

Βασικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού
· Κομψό, λειτουργικό και οικονομικό νέο scooter πόλης 125 κ.εκ.
· Συμπαγές, πρακτικό και με δυναμικό νέο πλαίσιο
· Φυσική, εργονομική θέση οδήγησης
· Ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα
· Εύκολη πρόσβαση στο έδαφος
· LED προβολέας θέσης και πίσω φανάρι
· Κομψός πίνακας με ψηφιακά και αναλογικές ενδείξεις
· Αποθηκευτικός χώρος για full-face κράνος και μικροαντικείμενα
· Ντουλαπάκι εμπρός και γάντζος για μεγαλύτερη ευκολία

Τεχνικά Χαρακτηριστικά MAJESTY S
· Ισχυρός υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας 125 κ.εκ.: Ο υγρόψυκτος, τετράχρονος μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας του νέου Majesty S βασίζεται στον εξαιρετικά επιτυχημένο κινητήρα τoυ Xenter και χαρακτηρίζεται από την άμεση δυνατή επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας στον αναβάτη του ευελιξία και σιγουριά. Το ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα ψεκασμού προσφέρει οικονομία.
Ο κινητήρας είναι εφοδιασμένος με αντικραδασμικό άξονα και συνδυάζεται με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση CVT, η οποία έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και προσφέρει ομαλή και ξεκούραστη οδήγηση.
· Monoshock πίσω ανάρτηση: Το νέο Majesty S διαθέτει ένα νέο σύστημα ανάρτησης με οριζόντιο ενιαίο πίσω αμορτισέρ, για ομαλή και σταθερή οδήγηση. Το μονό αμορτισέρ της πίσω ανάρτησης βοηθά να συγκεντρωθεί η μάζα στο κέντρο βάρους του scooter, αυξάνοντας την ευελιξία χειρισμών. Παράλληλα η προοδευτική λειτουργία του μοχλικού εξασφαλίζει αποτελεσματική απόσβεση κραδασμών σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών οδήγησης.
· Δίσκοι τύπου «μαργαρίτα» μεγάλης διαμέτρου: Το νέο Majesty S είναι εξοπλισμένο με μια σειρά χαρακτηριστικών που συνήθως συναντώνται σε πιο ακριβά scooter, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δελεαστική την αγορά του.
Ο μεγάλης διαμέτρου 267 χιλιοστών μπροστινός δίσκος εξασφαλίζει δυνατό και σαφές φρενάρισμα. Μεγάλης διαμέτρου 245 χιλιοστών είναι και το πίσω δισκόφρενο, για ακόμη πιο ομαλή και ελεγχόμενη πέδηση.
· Χαμηλού βάρους τροχοί 13 ιντσών : Για να συμπληρώσει την ελκυστική του εμφάνιση και να τονίσει την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού, το νέο Majesty S είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 13 ιντσών. Με μια κομψή σχεδίαση 5 μπράτσων, οι ελαφρείς τροχοί διατηρούν το μη αναρτώμενο βάρος χαμηλό και εξασφαλίζουν γραμμική και άμεση λειτουργία της ανάρτησης, για μια άνετη και πιο σίγουρη εμπειρία οδήγησης.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
· Άμεσης απόκρισης οικονομικός κινητήρας 125 κ.εκ.
· Υγρόψυκτος, τετράχρονος ( 8,8 kW @ 7,500 rpm )
· Οριζόντιο πίσω αμορτισέρ με προοδευτική λειτουργία
· Πλευρικό ψυγείο
· Ζάντες αλουμινίου μπροστά και πίσω 13 ιντσών και 5 μπράτσων
· Μεγάλης διαμέτρου μπροστινό και πίσω δισκόφρενο
(267 χιλιοστά & 245 χιλιοστά αντίστοιχα)
· Μεγάλη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο,
σε συνδυασμό με μεγάλη ευελιξία μέσα στην πόλη
  Το νέο YAMAHA MAJESTY S θα διατίθεται στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου σε τρία χρώματα, Λευκό (Silky White), Γκρι ματ (Mat Titan) και Μαύρο (Midnight Black), μέσω του Επίσημου Δικτύου Συνεργατών Δικύκλων YAMAHA, που μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.yamaha-motor.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου